divendres, 7 de setembre del 2018

La roda de hàmster de la gàbia processista



Un any després de les fictícies "Lleis de Transitorietat Jurídica" val la pena posar atenció a les paraules del nostra flamant president per adonar-se de quina pasta estem fets les catalanes i els catalans com a poble: pasta de moniato.

"El poble de Catalunya ens vam autodeterminar l'1O, per això faig una crida a dialogar i acordar un referèndum pactat amb l'Estat amb la finalitat que poguem exercir el dret d'autodeterminació."
(Quim Torra, Conferència històrica del 4/9/18 al TNC)

Un nen de 2 anys és capaç de comprendre l'insult a la intel.ligència que constitueixen aquestes paraules, però en canvi el poble de Catalunya encara no n'és capaç. Som un poble completament domesticat que accepta conviure amb la humiliació permanent i la derrota, i per això sortim cada 11 de setembre a tirar-nos floretes i a bramar contra España per netejar-nos la consciència després de tanta imbecilitat.

De debò que no us canseu de ser com hàmsters corrent per una roda a dins d'una gàbia custodiada per aquells que de forma perversa afirmen que treballen cada dia per poder-nos-en alliberar?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada